Hoppa till sidans innehåll

Ridskoleryttare, medlem i föreningen


Halmstads Fältrittklubb

Ridskolan ger barn, ungdomar och vuxna möjlighet att utveckla sitt intresse för hästar och ridning. Den ger en stor grupp människor en meningsfull fritid. Till Ridskolan hör utbildningsverksamhet, handikappridning, ridläger, kurser, clinics och fritidsverksamhet.

 

 

KÄRNVÄRDEN

Att upprätthålla de tre verksamheterna som syftar till att skapa samhörighet, alla verksamheterna ligger inom samma förening och det är viktigt att ta vara på samtliga. Vi vill skapa en god klubbanda där alla känner sig välkomna.

 

Kunskap: Vi skall verka för hög kompetens, hos såväl ridledare, tränare, ryttare och föräldrar. Våra hästar skall vara välutbildade och välhållna.

 

Engagemang: Vi är helt beroende av enskilda medlemmars vilja att engagera sig!

Alla aktiviteter som ökar eller tillvaratar individers engagemang är uppskattade!

 

VISION

Halmstads Fältrittklubb skall erbjuda medlemmar en trygg miljö – där ansvarskänsla, samarbetsförmåga och respekt för medmänniskor och djur utvecklas. Vi skall vara en naturlig mötesplats för kommunens ambitiösa hästmänniskor med krav på kvalité i centrum…

 

Det viktiga ideella arbetet

För att kunna bedriva vår ridskole- och tävlingsverksamhet med hög kvalité till en rimlig kostnad utförs mycket av arbetet i föreningen ideellt. Vi har en demokratiskt vald styrelse som väljs på årsmötet. Utan det oavlönade, men mycket uppskattade arbetet hade verksamhen inte fungerat. Och det är ju vår gemensamma verksamhet det handlar om! Såväl stora som små insatser spelar roll… Du kan: sopa stallgången, plocka undan ryktborstar, baka kakor till cafeterian, vara funktionär – många bäckar små ger resultat…

Uppdaterad: 18 OKT 2016 08:58 Skribent: Ridskolan
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info