Hoppa till sidans innehåll

FLYTT AV TÄVLING

03 MAJ 2017 20:05
HJÄLP TILL ATT SPRIDA DENNA INFORMATION!! Till alla anmälda till HFK:s majtävling! På grund av bevattningsförbud i Halmstads kommun blir vi nödsakade att flytta tävlingen till vårt ridhus.
  • Skapad: 03 MAJ 2017 20:05

HJÄLP TILL ATT SPRIDA DENNA INFORMATION!!

Till alla anmälda till Halmstad Fältrittklubbs majtävling!

På grund av bevattningsförbud i hela Halmstad kommun kan vi inte ha vår utebana med ebb- och flodsystem igång. Eftersom en bana med ebb- och flodsystem måste vattnas underifrån med rätt flöde hjälper det inte att vattna ovanifrån med vatten från exempelvis Nissan. 
Detta innebär att vi inte kan genomföra vår tävling 12-14 maj, på den banan. Vi har därför efter samråd med Svenska Ridsportförbundet, överdomare, domare och banbyggare samt lagledarna i Ridsportallsvenskan division I beslutat att arrangera tävlingen inomhus i vårt ridhus (24 x 76 m). Där vi har fibersand som vi kan vattna med vatten från Nissan. 
Fredagens tävling utgår, fredagens 1,10 flyttas till söndag och fredagens 1,20 utgår helt. Alla i 1,10 fredag flyttas automatiskt till samma klass på söndagen. Redan anmälda ryttare kan avanmäla utan kostnad fram till fredagen 5/5 kl 18.00.

Vi är väldigt ledsna för att det blivit så här, men har tyvärr inget annat val.

Tävlingsledning & styrelsen i Halmstad Fältrittklubb

Skribent: Anna-Karin Sjöström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info

JB ingen bakgrund

agria_djurforsakring_200