Hoppa till sidans innehåll

Måndagens clinic

09 OKT 2019 10:50
I måndags kväll hade vi en fantastisk clinic här på HFK med Lisen Bratt Fredricsson i samarbete med Agria.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 10:50

Fullsatta läktare, vi räknade med att ca 450 personer fanns i publiken när Lisen kom och besökte oss och delade med sig av sina tips till oss. 

Först ut var en ponnygrupp på tre st ryttar från HFKs div 1 lag i hoppning, Hannah Blomberg-Surgalstown Danny Boy, Nathalie Davidsson-Patches IV och Wilma Göransson-Castlequarter Golden Wonder. Nervösa små tjejer gjode det bra och fick ta del av många bra saker att tänka på när du är på framhoppning med din häst, noggranhet är det viktigaste och att det inte är en lektion på framridningen, du ska ha förberett allt innan och teamet som är runt omkring vet vad som förväntas. 

I storhästgruppen var det duktiga ryttare från elitlaget, Pontus Wettersten, Thedora Dörring och Barbro Wiengren. Det var mycket focus på att hålla sig lugn och rida nogrant. Man ska vara ett med sin häst och det är viktigt att ge beröm. 

Innan clinicen hade Lisen en avsutten träff med ridlärarna härifrån trakten, det var mycket uppskattat att få sitta ner och ta del och inspireras av hennes tankar. 

Vi hade flertalet sponsorer på plats som sponsrade med fina priser till lotteri och goodiebasgs till våra funktionärer som har ställt upp under året. 

Sponserna som var med och gjorde detta möjligt är: Agria, Hööks, EMIN, Sia Glass, Little World Equesterian, Niclas Haking Equesterian, Slottsmöllan Fastigheter AB, Horseonline, Celeste Stable & Brodyr AB, Sarwes Sadelmakeri och Halmstad Kylteknink AB. 

Ett mycket stort tack tlll Lisen Bratt Fredricson som kom och genomförde denna fina och väldigt uppskattade clinicen i samarbete med huvudsponsorn Agria Djurförsäkringar Häst.

Skribent: Frida Göransson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info