Hoppa till sidans innehåll

Funktionärspoäng och bokning!!!

2017-03-12 11:39
Nu har vi ändrat poängsystemet och samtidigt passat på att introducera ett nytt bokningssystem. Allt för att det ska bli lätt och tydlig att se vad just du kan hjälpa till med. Alla kan hjälpa till med något och alla behövs!
  • Uppdaterad: 2018-02-02 11:11

Nu har vi ändrat poängsystemet!

Från och med tävlingen HFK Young Riders, som startar den 31/3, kommer det att delas ut ett poäng per arbetad timme som funktionär vid HFK:s evenemang och tävlingar.

Därför kommer alla tidigare intjänade poäng att multipliceras med 4 och det som man kan göra för sina poäng kommer också att anpassas till det nya sättet att räkna poäng.

Anledningen till förändringen är att poängräkningen ska bli tydligare och även lättare att sköta.

 

Nytt bokningssystem provas!

Till tävlingen tävlingen HFK Young Riders, som startar den 31/3,kommer vi att lansera ett nytt bokningssystem. Det nås från HFK:s hemsida under menyn ”Medlemmar” och länken ”Funktionärsbokning”.

Tanken är att det ska bli både lätt och tydligt för alla medlemmar att se vad klubben behöver hjälp med och hitta något som passar just dig!

Varför behöver då medlemmarna hjälpa till på tävlingar och arrangemang? – Jo för det första för att det är väldigt kul och dessutom ett bra sätt att lära känna nytt folk och övriga medlemmar. Intäkterna kommer förstås HFK och medlemmarna tillgodo genom att fler roliga arrangemang i form av clinics samt träningar kan ordnas och att t e x nya ridskolehästar, utrustning mm kan finansieras.

Skribent: Anna-Karin Sjöström
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info

JB ingen bakgrund

agria_djurforsakring_200