Hoppa till sidans innehåll

Ny Verksamhetschef

27 AUG 2019 10:47
  • Uppdaterad: 27 AUG 2019 10:47

 

Frida Göransson tillträder som ny verksamhetschef på Halmstads Fältrittklubb  

Styrelsen för HFK är glada över att få hälsa Frida välkommen till vår klubb. Frida har en gedigen erfarenhet inom hästnäringen och kommer med sin jordnära personlighet axla uppdraget som vår nya verksamhetschef på ett utmärkt sätt.  

Frida har lång erfarenhet inom hästsporten både genom sitt arbete och privat. Under flera år har hon tillsammans med sin man framgångsrikt drivit travstall. På senare år har hästintresset övergått mer mot ridsporten. Frida har de senaste åren varit lagledare för division ett och två i ponnyhoppning i Halmstads Fältrittklubb. Familjens yngsta dottern Wilma 11 år tävlar aktivt i hoppning och äldsta dottern Tuva 15 år är aktiv inom ponnytravet.  

Frida kommenterar sin nya tjänst: ”Jag är mycket glad över förtroendet att ha fått uppdraget och det känns fantastiskt spännande och roligt att bli verksamhetschef på Halmstads Fältrittklubb. Klubben har en fantastiskt fin anläggning, bra personal och verksamhet. Jag ser fram emot de många möjligheterna i den fortsatta utvecklingen av klubben och anläggningen.”    

Frida tillträdde tjänsten den 1 augusti 2019.  

Varmt välkommen Frida!
/HFK Styrelse

Ny Verksamhetschef

Skribent: Linda Nevrén
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info