Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kanonstart av det svenska laget I den trestjärniga fälttävlan och FEI Nations Cup i Waregem, Belgien. Linda Algotsson håller andraplatsen med sin OS-häst Fairnet inför lördagens banhoppning.
 
Vilken seger för Evelina Söderström och veteranen Weihenstephaner i tyska Dramstadt-Kranichstein. Evelina vann första klassen för Young Riders i dressyr före tre tyska ekipage.
 
Regerande europamästaren Peder Fredricson öppnade starkt i Longines Global Champions Tour i Rom. Han red in på en andraplats i 145-hoppningen med H&M Carat Desire. Slagen med åtta hundradelar av Martin Fuchs, Schweiz.
 

Triss i världscupsatsning

(2017-09-22 13:00)
15 oktober drar världscupen i hoppning, Longines FEI World Cup, igång i Oslo. 13 kval väntar innan den stora världscupfinalen i Paris i april. Sverige har tre finalsugna ryttare. - Med Henrik von Eckermanns brons i finalen i Omaha färskt i minnet...
 
Ridskolan Strömsholm söker vikarierande utbildningsledare/lärare, till och med 30 december 2018.
 
Svensk hoppsport söker en ledare för children- och ponnyverksamheten.
 
Fira det fantastiska ridsportåret 2017 med oss! Nu släpper vi biljetterna till Ryttargalan på Grand Hôtel i Stockholm den 29 november.
 

Rösta på Årets komet!

(2017-09-22 08:46)
Tre starka kandidater är nominerade till Tidningen Ridsports fina pris Årets Komet. Dags att rösta på din favorit nu.
 
I helgen avgörs Nordiskt-Baltiskt Mästerskap i voltige i finska Järvenpää. Sverige representeras av fem individuella voltigörer. 
 

Tanums RK söker personal

(2017-09-21 16:46)
Ridlärare, instruktör eller hästskötare sökes till Tanums ridklubb.
 
Inbjudan till årets Fälttävlansträff, den 18-19 november 2017 på Scandic Frimurarehotellet, S:t Larsgatan 14, Linköping.
 
Niklas Arvidsson är klar för final i FEI VM för unghästar i hoppning på Zangersheide, Lanaken, Belgien. Finalhästen är Decurio (e. Diarado, ue. Cornet Obolensky) som ägs av Carina Qvarfort. Två felfria kval gör Niklas kvalad även om de officiella...
 

Par-VM är igång i Lipica

(2017-09-21 14:14)
VM i anrika Lipica, Slovenien är igång. Camilla Ahlberg har kört sin dressyr. Camilla Ahlberg är främsta svenska kusk efter dressyren. Svenska laget är på 16:e plats.
 
Hallsta Ridklubb söker ridlärare på lägst 65%.
 
Nu bjuder vi in politiker och tjänstemän till en serie träffar där vi diskuterar ridskolornas förutsättningar och roll i samhället.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info

JB ingen bakgrund

agria_djurforsakring_200