Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Henrik von Eckermann gjorde en suverän omhoppning i German Masters 155-hoppning i Stuttgart, med Cantinero. Men det räckte inte för seger.
 
Vilken fin Grand Prix-ritt Tinne Vilhelmson Silfvén gjorde med Paridon Magi i Stuttgart. Duon slutade fyra och bröt den tyska dominansen i FEI World Cup-uppvärmningen. I morgon lördag handlar det om kür och världscuppoäng.
 
Helen Langehanenberg, Tyskland, Severo Jesus Jurado Lopez, Spanien, och Inessa Merkulova, Ryssland, är alla tre klara för nya stortävlingen Saab Top 10 Dressage i Friends Arena. - Jag är så stolt över den här tävlingen. Det kommer att bli helt...
 
Företagen ger specialerbjudande till idrottare på både produkter och tjänster. Här finns allt från banktjänster till resor och telefoni. Det gäller Riksidrottsförbundets medlemmar, SISU Idrottsutbildarna, Sveriges Olympiska Kommitté, Specialidrott...
 
Den 28 November lanserar RF en ny teknik för inloggning i IdrottOnline, för ännu säkrare och fler inloggningsalternativ.
 
Natten mellan 20 – 21 november kommer RF att uppgradera databaserna för IdrottOnline. Under tiden 00.00 – 06.00 den 21 november kommer man inte kunna nå några webbplatser i IdrottOnline.
 
Ridlärare med personalansvar till Jönköpings Fältrittklubb.
 
Vellinge Ridcenter AB i samarbete med Vellinge Hästsportförening söker ridlärare 3 kvällar i veckan från VT 2018.
 
Nu är det klart att Leksands Knäckebröd går in som samarbetspartner till Gothenburg Horse Show och hopptävlingen Sverigeponnyn inför evenemanget 2018. - Det är jättekul att Leksand hittat ett så innehållsrikt och kunskapsorienterat format för sitt...
 
Hur tänker världens bästa dressyrryttare när de ser ett ekipage på banan? Fredag förmiddag under Sweden International Horse Show är speciellt framtagen för dig som vill veta mer om dressyr och utbildning av unga hästar och ryttare.
 
Hur tänker världens bästa dressyrryttare när de ser ett ekipage på banan? Fredag förmiddag under Sweden International Horse Show är speciellt framtagen för dig som vill veta mer om dressyr och utbildning av unga hästar och ryttare.
 
Flera av världens bästa hoppryttare kommer till Sweden International Horse Show. - I år ser det otroligt bra ut. Jag jobbar hårt för att det ska vara ett startfält där alla är i toppform, säger Sportchef Malin Baryard Johnsson.
 

Välkommen på VIP-dag!

(2017-11-14 13:55)
Årets VIP-dag för ridlärare och tränare den 1 december handlar om vikten att ta hänsyn till hästens exteriör när vi utbildar den. Sista anmälningsdag är den 22 november.
 
Maja Larsson, Luleå RK – Munsboro Chesney gick vidare till semifinal, när Luleå Ridklubb arrangerade Kurirenmästerskapen den 12 november.
 
Svenska Ridsportförbundet tar nya tag i digitaliseringsarbetet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info

JB ingen bakgrund

agria_djurforsakring_200