Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsbeskrivning 1, "Bana", "Framhoppning", "insläpp" och "Utsläpp".


Bana. (Du ska vara över 14 år.)

Som banpersonal skall man hjälpa till att lägga tillbaka hinder som rivs, kratta framför och bakom hindren, samt bygga nya banor mellan klasserna. Hindren ska också torkas av mellan klasserna så att allt är snyggt och rent!
PS! Om du är under 16 år SKA du bära hjälm! Du kommer att jobba tillsammans med andra funktionärer och det finns någon som är ansvarig och talar om vad som ska göras.


 

Framhoppning (Du ska vara över 14 år.)

Du behöver finnas på plats 30 min innan klassens första start. Ser till att det är rätt antal ekipage inne på framhoppningen och att de blir nedskickade till insläppet i tid, enligt startlista som hämtas i sekretariatet. 
PS! Om du är under 16 år SKA du bära hjälm! Mellan klasserna är det viktigt att du snabbt ser till att mocka hela banan noga samt lägga ner bommarna i hindren så den som harvar kommer åt att göra iordning underlaget. Du kommer att jobba tillsammans med en till funktionär och det finns någon som är ansvarig och talar om vad som ska göras.


Insläpp (Du ska vara över 14 år.)

Ansvarar för att släppa in rätt ekipage från banan enligt startlista som hämtas i sekretariatet 5 min innan klassens första start.
PS! Om du är under 16 år SKA du bära hjälm! Du kommer att jobba själv och det finns någon som är ansvarig och talar om vad som ska göras


Utsläpp (Du ska vara över 14 år.)

Ansvarar för att släppa ut ekipage från banan.
PS! Om du är under 16 år SKA du bära hjälm!  Du kommer att jobba själv och där finns någon eller några som är ansvariga och talar om vad som ska göras.

Uppdaterad: 17 JUL 2017 18:47 Skribent: Tommy Göransson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info