Hoppa till sidans innehåll

6. Funktionärsbeskrivning 6, för er under 14 år, "Kiosk", "Veterinärassistent" och "Städ, ute".


Kiosk.

Att jobba på kiosken innebär att du säljer godis mm. Det är bara ni som jobbar i kiosken som får sitta där och man får inte äta godis när man jobbar i kiosken. Du kommer att jobba tillsammans med en annan kioskfunktionär och det jobbar vuxna i cafeterian intill som är  ansvariga och talar om vad som behöver göras.


Veterinärassistent

Veterinärassistenten hjälper veterinären. Det kan till exempel vara att bocka av hästar på en lista. Man vet oftast inte vilka tider som veterinären kommer att jobba på förrän alla tävlingsanmälningar kommit in, och om tiderna eller behovet förändras blir du kontaktad.


Städ, ute.

"Städ, ute" innebär att du hjälper till att hålla rent i anläggningen utomhus. Det innebär b l a att tömma papperskorgar, plocka upp skräp och ta hand om det som "hästarna lämnar efter sig" på parkeringen(mocka). Du ska hela tiden vara aktiv och röra dig över hela området för att löpande ta hand om det som behövs. Du kommer att jobba tillsammans med en annan funktionär och där finns någon eller några som är ansvariga och talar om vad som ska göras.

Uppdaterad: 17 JUL 2017 18:59 Skribent: Tommy Göransson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info