Hoppa till sidans innehåll

Medlem


ENGAGEMANG – klubben är helt beroende av enskilda medlemmar och deras vilja att engagera sig!

HFK skall verka för att värna om en god social miljö, Attityder är en viktig grund i beslutsunderlaget till rekrytering av styrelse, personal, privatuppstallningar m.m. Det ställs krav på ambition och engagemang hos medlemmarna för att vi skall bli en attraktiv mötesplats för hästmänniskor.

 

 

 Ridskolan ger barn, ungdomar och vuxna möjlighet att utveckla sitt intresse för hästar och ridning. Den ger en stor grupp människor en meningsfull fritid. Till Ridskolan hör utbildningsverksamhet, handikappridning, ridläger, kurser, clinics och fritidsverksamhet.

 

Tävlingsverksamheten ger tävlingsintresserade möjlighet att tävla. Verksamheten ger ett fokus i träning till häst, skapar förebilder och samhörighet. Det skapar intäkter för klubben och synliggör vår verksamhet. Skall vi kunna bedriva tävlingsverksamhet behövs hjälp från såväl tävlingsryttarna, föräldrar och ridskoleryttare. Att vara delaktig som funktionär i någon form vid tävlingar är en del i medlemskapet hos HFK, det skapar klubbkänsla – att vi arbetar tillsammans.

 

Ungdom vår största målgrupp, här finns såväl ridskoleryttare, tävlingsryttare och uppstallade. Ungdomssektionens uppgift är att genomföra aktiviteter för klubbens alla målgrupper, öka gemenskapen och driva ungdomarnas frågor i styrelserumme

Uppdaterad: 2016-10-16 10:18
Skribent: Anna Fallkvist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Postadress:
Halmstads FK - Ridsport
Mickedalavägen 35
30235 Halmstad

Kontakt:
Tel: +4635121570
E-post: This is a mailto link

Se all info

JB ingen bakgrund

agria_djurforsakring_200